Printics

Wij werken jouw 3D dromen uit!

fdm diensten

FDM Prints

Veruit de meest goedkoopste optie met vele mogelijkheden. Biologisch en gemakkelijk na te bewerken, daarnaast ook veel keuze in materiaal en kleur. Wij hebben ongeveer 10-20 printers draaien met ruim 100.000 printuren.

DLP diensten

DLP Prints

Stel je hebt kleine gedetailleerde prints nodig die ook nog eens super sterk zijn? Dan bieden onze DLP printers zeker de oplossing. De printsnelheid is hoog en de kwaliteit is extreem. De pijl op de foto is zelfs dunner dan de punt van een balpen.

sls diensten

SLS Prints

Niet de voordeligste optie maar wel erg handig als je grote en sterke prints nodig hebt. Wij leveren voornamelijk PA12 (nylon) prints binnen 2 weken. Met deze printtechniek is geen supportmateriaal nodig waardoor zo goed als geen nabewerking nodig is.

3D ontwerp diensten

3D Ontwerp

Zelf niet ervaren genoeg om een 3D tekening aan te leveren of zoek je juist een tekenaar? Geen probleem wij kunnen 3D tekeningen leveren of het nu gaat om machinebouw of sculpture. Ook extra voordeling want voor kleine tekeningen hoef je geen vol uurtarief te betalen!

siliconen diensten

Siliconen gieten

3D printen sluit prachtig aan op onze siliconen diensten. Siliconen kunnen tegen een hoge temperatuur en zijn flexibel. Vaak printen wij een mal en maken hier een siliconen gietsel van. Daarnaast zijn onze siliconen gietsels voedselveilig en perfect geschikt voor jouw cupcake winkel.

laser diensten

Laser snijden/graveren

Een plaatje 3D printen is helemaal niet efficiënt. Wij kijken dus altijd mee naar de slimste optie en soms is dat door middel van onze lasersnijder. Wij kunnen op hoge resolutie snijden in graveren in bijna alle kunststoffen maar bijvoorbeeld ook in leer en glas. Je kan ook eigen materiaal aanleveren.

full width

Informatie aanvragen

    Adres invullen is pas nodig als je besluit diensten en/of producten besluit af te nemen.