Wij zijn gesloten van 13-07 t/m 04-08 – Bestellen blijft mogelijk echter kan de levering en support vertraagd zijn.

Gratis verzending
Vanaf € 29* geen verzendkosten -->
Geheel eigen productie
Gewoon in Nederland -->
Vorige slide
Volgende slide
Zoeken

Contactformulier

Tussen 11:00 en 21:00 beantwoorden wij 58% van contactaanvragen binnen 3 uur. Mocht dit geen eenvoudige vraag zijn zoals een complexe offerte dan kan dit soms wel 5 werkdagen duren.

Gezien de huidige drukte beantwoorden wij WhatsApp 2x per dagdeel (1x middag en 1x avond). 


Contactgegevens

Adres:
Van der Mondeweg 36-B
6685BP Haalderen
The Netherlands

Emailadres: [email protected]
WhatsApp: +31 (0)481 700 203
KVK: 55614256
Btw-identificatienummer: NL002227907B71

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden zijn wij niet ingericht voor vrije inloop. Vaak is langskomen voor afhalen of persoonlijke ondersteuning geen probleem maar enkel op afspraak.

Over ons

Bijna 11 jaar geleden hadden wij (Martijn & Tijmen) een webshop gestart. Na een tijdje besloten wij het assortiment uit te breiden met 3D-geprinte artikelen. Dit liep toen net even iets anders omdat we vele print aanvragen kregen. Al snel waren we een 3D printservice in plaats van een webshop(je).

Nu krijgen we nog steeds xx-tallen aanvragen per dag en zijn we druk bezig om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij printen na al die jaren nog steeds het 1 euro printje voor een particulier tot een complete productieserie voor een internationaal bedrijf.

Naast dit alles hebben we ook een eigen huismerk waar we onze 3D modellen aanbieden voor de consument.

Wat is infill?

Simpel gezegd betekend dat de opvulling. We kunnen dit eigenlijk redelijk vergelijken met een simpele lichtgewicht deur. De buitenranden van de deur zijn van hout en de binnenkant van karton in vaak een honinggraat structuur. 

PLA Standaard kleuren

Ga je voor PLA standaard? Dan kun je kiezen uit een van deze 24 kleuren. Deze kleuren kunnen wij vaak direct inzetten op een of meerdere printers. Ben je naar iets anders op zoek? Vraag dan gerust een offerte aan.